Informatieavonden ouders groep 8

Informatieavonden ouders/verzorgers van leerlingen van groep 8

Voor de ouders/verzorgers van leerlingen van groep 8 organiseerde we dit schooljaar een tweetal algemene  informatieavonden. De middelbareschoolperiode is een belangrijke periode in de ontwikkeling van uw kind en u wilt een weloverwogen schoolkeuze maken. U wilt er zeker van zijn dat de school waar uw kind naar toe gaat, de school is die het beste past bij de mogelijkheden en het karakter van uw kind. Tijdens deze avonden vertellen we u meer over onze school en in het bijzonder de driejarige brugperiode. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Na de voorlichtingsronde kunt u op uw gemak nog een rondje door de school lopen en zo nog iets meer van de school zelf zien.

• dinsdag 23 november 2021 van 19u00 tot 20u30
  • maandag 13 december 2021 van 19u00 tot 20u30

De algemene PowerPoint van de ouderavond kunt u hier bekijken: Presentatie voorlichting ouders groep 8

Popup livestream