Leerlingen aan ’t woord

Beste brugklasser!

Je bent het nog niet, maar het duurt niet lang meer of je mag jezelf brugklasser noemen. Voordat het zover is sta je voor een belangrijke keuze: welke school gaat het worden? Een nieuwe school kiezen is spannend en ook moeilijk. Wie kunnen je daar beter bij helpen dan onze eigen eersteklassers? Leerlingen uit b1c vertellen je graag hoe zij hun eerste jaar op onze school beleven.

Ik dacht dat het huiswerk heel veel zou zijn, maar dat valt wel mee als je doorwerkt in de klas.

Thomas (b1c)

De docenten zijn heel aardig en helpen je als je iets niet snapt.

Estée (b1c)

Het was spannend om nieuwe vrienden te maken, maar dat gaat eigenlijk vanzelf.

Sanne (links) samen met Pâret (allebei b1c)

Eerst is het heel erg wennen zo’n nieuwe school, maar na een paar dagen is het alleen maar leuk.

Luc (b1c)

Ik dacht dat het zoeken naar de lokalen moeilijk zou zijn, maar uiteindelijk viel het wel mee.

Mihrac (b1c)

Ik dacht dat plannen heel moeilijk zou zijn, maar de Theresiaplanner helpt heel erg.

Beau (b1c)

Muziek, geschiedenis, Chinees, gym: geef je creativiteit de ruimte!

Sophie (b1c)

Het fietsen was spannend in het begin en ik moest erg wennen aan de kluisjes, maar nu vind ik ze heel fijn.

Tibbe (rechts) samen met Tijn (allebei b1c)