Leerlingen aan ’t woord

Beste brugklasser!

Je bent het nog niet, maar het duurt niet lang meer of je mag jezelf brugklasser noemen. Voordat het zover is sta je voor een belangrijke keuze: welke school gaat het worden? Een nieuwe school kiezen is spannend en ook moeilijk. Wie kunnen je daar beter bij helpen dan onze eigen eersteklassers? Leerlingen uit b1f vertellen je graag hoe zij hun eerste jaar op onze school beleven.

Ik heb al veel vrienden gemaakt. In de pauzes zit er nooit iemand alleen.

Tijn (b1f)

Er is een fijne sfeer op school. Na het weekend heb ik altijd weer zin om naar school te gaan.

Lotte (b1f)

Eerst dacht ik dat ik de lokalen nooit ging vinden, maar eigenlijk is het heel makkelijk.

Maud (b1f)

Spannend, de eerste schooldag! Maar nergens voor nodig, je went snel. Leren en huiswerk maken hoort erbij.

Hidde (b1f)

In het begin is het wennen, maar uiteindelijk vind je je eigen ritme.

Jayden (b1f)

Ik dacht dat ik na school geen tijd meer zou hebben om leuke dingen te doen, maar als je goed plant heb je nog genoeg tijd.

Yasmine (b1f)

Geschiedenis is leuk. Informatiekunde is superleuk!

Pepijn (b1f)

Ik vind het leuk op Theresia. Als je uit de Reeshof komt, valt het fietsen reuze mee. Dus tot snel op het Theresia!

Luca (b1f)