Verrijkingsklas

Iets voor jou?
Zit jij in groep 8 en vinden jij én jouw juf of meester dat je wel een extra uitdaging aankan? Dan is onze verrijkingsklas echt iets voor jou! Samen met andere groep 8-leerlingen die ook meer in hun mars hebben en net zo leergierig zijn als jij kom je een aantal weken op de woensdagochtend speciale lessen volgen op onze school. Je krijgt hiervoor vrij van de basisschool.

Onze docenten geven dan les in vakken die je op de basisschool nog niet krijgt! Wat dacht je van mythologie, filosofie, techniek, scheikunde en Chinees? Je leert op deze manier niet alleen over allerlei nieuwe onderwerpen, maar ervaart meteen ook hoe de sfeer op onze school is en op welke manier we lesgeven. En wie weet maak je zelfs wel nieuwe vrienden. De verrijkingslessen worden afgesloten met een presentatiemiddag voor jouw ouders/verzorgers, waar je in groepjes iets vertelt over een onderwerp dat in de lessen aan bod kwam. Na afloop ontvang je ook een deelnamecertificaat.

Data/Aanmelden
Je kunt je niet zelf aanmelden voor de verrijkingsklas, de aanmelding loopt altijd via jouw juf of meester of de Intern Begeleider van jouw basisschool. Dat kan voor schooljaar 2023-2024 tot 30 september 2023 via de site van POVO. Na aanmelding wordt je geplaatst in een groep die start in oktober of een groep die start in januari.

Informatie voor ouders
Meer informatie over de verrijkingsklas voor jouw ouders vind je hier. Willen je ouders, meester of juf meer informatie over onze verrijkingsklas dan kunnen ze contact opnemen met Dhr. S. Huberts.

 Popup livestream