Open Avond

 

Onze open avond is op donderdag 8 februari 2024 van 16u00 tot 20u30. Je bent dan samen met je ouders/verzorgers, broertjes en zusjes van harte welkom om sfeer te komen proeven op onze school. Dus noteer deze datum alvast in je agenda!

Wat kun je verwachten?

Het hele gebouw is open dus je kunt echt overal gaan kijken. Je bent thuis op Theresia! Welke vakken worden er gegeven op het Theresialyceum? Hoe gaat dat in z’n werk? Hoe ziet de kantine eruit en zijn er ook kluisjes? Zomaar wat dingen die je allemaal te weten zult komen tijdens onze open avond. Er zijn leerlingen die voorlichting geven over de school en natuurlijk kun je al je vragen stellen! Wist je dat we op het Theresialyceum nog veel meer doen, dan alleen maar lessen volgen? Zo hebben we een debatclub en verschillende schoolbandjes. Ook zij zullen zich laten zien tijdens onze open avond. Kortom! Genoeg te zien, zien we je daar?

Vervoer

Kom je met de auto, dan kun je het beste parkeren aan de Professor Cobbenhagenlaan, in de Waringinstraat tegenover de school of op het Reitseplein (nummer 1) bij het van Spaendonck ondernemingshuis. Het parkeerterrein is opengesteld voor bezoekers van onze open avond.

Kom je op de fiets, dan kun je je fiets bij de hoofdingang aan de Professor Cobbenhagenlaan 5 parkeren. Het is ook mogelijk om de fietsenstalling van onze school te gebruiken. Deze kun je bereiken via de Sportweg. Wel vragen we je dan om via de zijkant van de school om te lopen naar de hoofdingang van het Theresialyceum. Hier zul je ontvangen worden en kun je je bezoek aan de open avond starten.

Wij hebben er enorm veel zin in, tot dan!

Heb je vooraf nog vragen, dan kun je deze mailen naar brugklas@theresialyceum.nl

 Popup livestream