Meeloopmiddagen 2020-2021

Er verandert best veel als je naar de middelbare school gaat. Je krijgt bijvoorbeeld veel meer en andere vakken dan op de basisschool. Bij ieder vak hoort weer een andere docent. Een lesuur duurt 50 minuten en tussen de lessen loop je van het ene naar het andere lokaal. Daarom organiseren we ook dit schooljaar weer vier meeloopmiddagen.

Tijdens een meeloopmiddag volg je samen met andere groep8-leerlingen twee verschillende proeflessen in vakken die je in de brugklas kunt krijgen. Door hieraan mee te doen, ervaar je al een beetje hoe dat is en gaat op onze school en hoe het is om Thersiaan te zijn. Je voelt je vast thuis op Theresia!

Er zijn vooralsnog nog meeloopmiddagen op:

  • woensdag 10 februari (13u25-15u30)
  • dinsdag 23 februari (15u00-17u00)
  • woensdag 24 februari 2021 (13u25-15u30)

De plaatsen voor de meeloopmiddagen zijn nagenoeg allemaal vergeven en via deze pagina kan dus niet meer worden ingeschreven. Informeer bij s.boertien@theresialyceum.nl naar mogelijk vrijgekomen plaatsen.

Voor jouw ouders: online vragen-half-uurtje met sneak-peek!

Terwijl jij tijdens de meeloopmiddag twee proeflesjes volgt, kunnen jouw vader en/of moeder thuis aanhaken bij een online vragen-half-uurtje. Mevrouw Den Braven (afdelingsleider brugklas 1), een mentor en een leerling uit brugklas 1 zitten dan klaar om informatie te geven en vragen te beantwoorden. We doen dit van 14u20 tot 14u50, dus jouw ouders/verzorgers hebben genoeg tijd om jou eerst af te zetten en daarna weer op te halen.

We laten dan ook ‘sneak peek’ zien van de meeloopmiddag waar jij aan deelneemt. Hoe leuk is dat!

 Popup livestream