Meeloopmiddagen 2021-2022

Er verandert best veel als je naar de middelbare school gaat. Je krijgt bijvoorbeeld veel meer en andere vakken dan op de basisschool. Bij ieder vak hoort weer een andere docent. Een lesuur duurt 50 minuten en tussen de lessen loop je van het ene naar het andere lokaal. Daarom organiseren we ook dit schooljaar weer vier meeloopmiddagen.

Tijdens een meeloopmiddag volg je samen met andere groep8-leerlingen twee verschillende proeflessen in vakken die je in de brugklas kunt krijgen. Door hieraan mee te doen, ervaar je al een beetje hoe dat is en gaat op onze school en hoe het is om Thersiaan te zijn. Je voelt je vast thuis op Theresia!

Data meeloopmiddag 2021-2022 (woensdagmiddag vanaf 13u20 tot ca. 16u00)

• extra: 24 november 2021
  • 15 december 2021 (vol)
  • 12 januari 2022
  • 26 januari 2022
  • 16 februari 2022

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een van onze meeloopmiddagen.

Omdat de huidige groep 8-leerlingen (vorig jaar groep 7) het afgelopen schooljaar door corona niet in de gelegenheid zijn geweest om zich op onze school te oriënteren organiseren we op 24 november een extra meeloopmiddag. Ook zullen we het programma van alle meeloopmiddagen uitbreiden met een korte rondleiding door de school, zodat de groep 8-leerlingen alvast iets meer van de sfeer op het Theresialyceum kunnen proeven.

AANMELDEN MEELOOPMIDDAG

Popup livestream