Meeloopmiddagen

Er verandert best veel als je naar de middelbare school gaat. Je krijgt bijvoorbeeld veel meer en andere vakken dan op de basisschool. Bij ieder vak hoort weer een andere docent. Een lesuur duurt 50 minuten en tussen de lessen loop je van het ene naar het andere lokaal. Daarom organiseren we ook dit schooljaar weer vier meeloopmiddagen.

Tijdens een meeloopmiddag volg je samen met andere groep8-leerlingen twee verschillende proeflessen in vakken die je in de brugklas kunt krijgen. Door hieraan mee te doen, ervaar je al een beetje hoe dat is en gaat op onze school en hoe het is om Thersiaan te zijn. Je voelt je vast thuis op Theresia!

Data en inschrijfmogelijkheid voor de meeloopmiddagen voor schooljaar 2021-2022 worden rond de herfstvakantie 2021 gepubliceerd.

Popup livestream