Aanmelden | toelating

Aanmelding en toelating voor schooljaar 2024-2025

De aanmeldingsdagen voor schooljaar 2024-2025 vinden plaats op maandag 25 maart en dinsdag 26 maart 2024, steeds tussen 15.00 en 17.00 uur en tussen 19.00 en 21.00 uur.
Afbeeldingsresultaten voor welkom

Leerlingen met een havo-, havo/vwo- of vwo-advies kunnen zich aanmelden op het Theresialyceum.

Hoe kun je aanmelden? Volg onderstaande stappen en je inschrijving komt helemaal goed.

Mocht je toch nog vragen hebben, laat het ons dan gerust weten: we helpen je graag verder!

 1. We vragen jullie dit aanmeldingsformulier  in te vullen, thuis te printen en te ondertekenen (gebruik een andere browser dan Firefox). Het aanmeldingsformulier neem je dan mee op 25 of 26 maart als je je bij ons komt aanmelden.
  Kun je thuis niet printen? Geen zorgen, je kunt het formulier ook hier op school invullen, printen en ondertekenen op 25 of 26 maart, alleen dan ben je iets langer bezig.  
 2. We verzoeken je een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek op 25 of 26 maart.
  Afbeeldingsresultaten voor afspraak makenEen aanmelding is pas definitief als je op maandag 25 of dinsdag 26 maart samen met ons jouw aanmeldingsformulier hebt doorgenomen tijdens een kennismakingsgesprekje. Alleen het aanmeldingsformulier invullen is dus niet voldoende, maak dus altijd even een afspraak voor het kennismakingsgesprek op 25 of 26 maart. Gebruik hiervoor onderstaande linkjes.
  Om ervoor te zorgen dat je een gesprek hebt met de juiste persoon kun je je aanmelden voor:
  Klas 1 Kennismakingsgesprek
  Klas 1 Kennismakingsgesprek Traject Op Maat (TOM-specialist)
  Klas 1 Kennismakingsgesprek met ondersteuningscoördinator
 3. Wat neem je mee naar het kennismakingsgesprek? Op de dag van de aanmelding hebben we met alle leerlingen en ouder(s)/verzorger(s) een persoonlijk kennismakingsgesprek.
  Wat moeten jullie meebrengen om de inschrijving zo goed en compleet mogelijk te laten verlopen?
 • Het ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier.
 • KOPIE van paspoort, identiteitsbewijs (voor en achterzijde) of uittreksel basisadministratie persoonsgegevens waarvan de juiste persoonsgegevens van de leerling kunnen worden overgenomen. Hierop staan de volledige naam van de leerling (voornamen en achternaam) en het burgerservicenummer vermeld. Het burgerservicenummer wordt alleen gebruikt om het digitale leerlingdossier op te halen. Kopie van ID wordt gebruikt om de persoonsgegevens van de leerling te controleren. De kopieën van ID’s zullen na controle direct worden vernietigd. Indien jullie een veilige kopie willen maken van het ID verwijzen wij je naar de volgende site: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs. Graag wijzen wij erop dat het burgerservicenummer zichtbaar moet blijven.
 • Origineel adviesformulier basisschool (met havo-, havo/vwo- of vwo-advies).
 • Originele brief basisschool met unieke code voor Digitaal Overdrachtsdossier (dit geldt niet voor de basisscholen uit Gilze, Rijen, Hulten).
 • Indien aanwezig: uitslag psychologisch onderzoek of intelligentietest.
 • Als een leerling extra ondersteuning nodig heeft: graag alle gegevens meebrengen (bijv. testen, OPP rapporten).

Afbeeldingsresultaten voor vragen
Zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder. We zijn te bereiken via 013-467 3738 of via info@theresialyceum.nl.

Aanmelding instroomleerlingen leerjaar 2 t/m 6

Instroomleerlingen – brugjaar 2 en 3, instroom havo en vwo – kunnen zich ook inschrijven maandag 25 en dinsdag 26 maart.

Reserveer een dag en een tijdstip via onderstaande formulier.

verzend
We vragen instroomleerlingen het volgende mee te brengen:

 • Voor instromers vmbo-T het aanmeldingsformulier instroomleerlingen vanuit vmbo-T > klas 2 of 3 – klik hier
 • Voor overige instromers  aanmeldingsformulier instroomleerlingen overig. – klik hier
 • KOPIE van paspoort, identiteitsbewijs (voor en achterzijde) of uittreksel basisadministratie persoonsgegevens waarvan de juiste persoonsgegevens van de leerling kunnen worden overgenomen. Het burgerservicenummer wordt uitsluitend gebruikt om het digitale leerlingdossier op te halen. Kopie van ID wordt gebruikt om de persoonsgegevens van de leerling te controleren. De kopieën van ID’s zullen na controle direct worden vernietigd.Indien u een veilige kopie wil maken van het ID verwijzen wij u naar de volgende site: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/identiteitsfraude/vraag-en-antwoord/veilige-kopie-identiteitsbewijs. Graag wijzen wij u erop dat het burgerservicenummer zichtbaar moet blijven.
 • Een kopie van de meest recente rapporten/PTA-cijfers
 • Een pasfoto

Klik hier voor algemene informatie over instroom havo voor 4 vmbo-t leerlingen

 Popup livestream