Profiel

Onze visie op onderwijs en opvoeding wortelt in een lange traditie en ervaring met een onderwijsaanbod aan de intellectueel sterkere leerlingen. Het is onze taak om onze leerling de kennis, vaardigheden en houdingen bij te brengen die ze nodig hebben om in hun latere leven succesvol te kunnen zijn. De school biedt hun de plek om zich, met oog voor de ander en de maatschappij, persoonlijk verder te ontwikkelen tot een mooi mens die de wereld een stukje beter maakt.

WAAR STAAN WE VOOR

Thuis op Theresia
Op onze school voelt iedereen zich welkom. Je wordt er gezien, mag zijn wie je bent en krijgt er de ruimte om te groeien. Je wordt regelmatig uitgedaagd om keuzes te maken: waarvan wil jij meer weten en waarin wil jij uitblinken? Niet alleen kennis en vaardigheden, maar ook persoonlijke ontwikkeling en burgerschapsvorming staan centraal. We werken samen aan een toekomst om trots op te zijn.
En daar zijn we trots op.

WAAR GAAN WE VOOR

Ons onderwijs stimuleert de leerling om zijn leven op een volwassen manier te leiden en om zichzelf tegen te komen. Hierbij gaan we uit van de drie doeldomeinen van Gert Biesta. Met enthousiasme en passie staan wij voor de klas. We zorgen voor kennisontwikkeling met ruimte voor speelsheid, persoonlijke vorming en de ontwikkeling van creativiteit. Leren doen we samen in een voor iedereen veilige en prettige leefomgeving.

Tip:
www.schoolkompas.nl
  voor uitgebreide gegevens over onze school.

onderdeel schoolgids 2021-2022

Popup livestream