Filmpjes met leerlingen

Kies jij ook voor Theresia!

In dit filmpje vertellen onze leerlingen waarom zij voor onze school hebben gekozen.

Wist je dat?

Ella Faye, Isa en Anna, Sabrine en Evy vertellen je in dit filmpje dat onze school meer is dan leren alleen!

Thuis op Theresia

Iedereen mag en kan meedoen op het Theresialyceum. Samen zorgen we ervoor dat jij je talenten maximaal kunt benutten. In dit filmpje vertellen leerlingen, ouders en docenten daarover.

Een dag in brugklas 1

Er verandert best veel als je naar de middelbare school gaat. Je krijgt bijvoorbeeld veel meer vakken dan op de basisschool en bij ieder vak hoort weer een andere docent. Iedere les duurt 50 minuten en tussen de lessen loop je van het ene naar het andere lokaal. In dit filmpje nemen Nisha en Angie en hun klasgenootjes je een dagje mee.

Oud-leerling Marjolein

Oud-leerling Marjolein vertelt hoe zij haar tijd op het Theresialyceum heeft ervaren.

Rondleiding door het gebouw

In dit filmpje geven Frederique en Matthew een rondleiding door ons schoolgebouw. Het filmpje is afgelopen zomer gemaakt voor de nieuwe leerlingen voor de kennismakingsmiddag, die i.v.m. corona een iets andere invulling kreeg.

Doe ook het scheikundeproefje!

Pas vanaf klas 3 krijg je het vak scheikunde. Maar dit proefje kun je thuis ook doen. Doe ook mee de wedstrijd en wie weet win jij die toffe rugzak. Bekijk het filmpje, doe de proef thuis en stuur je inzending voor 11 februari naar challenge@thersialyceum.nl

Verlengde Brugperiode

Onze school heeft een verlengde brugperiode. Je hoeft dus niet direct te kiezen voor havo of vwo. Hierdoor heb je tijd om te groeien en te ontdekken wat je kunt.

Popup livestream