Een dag in brugklas 1

Hoe ziet een dag in de brugklas op het Theresialyceum eruit?

Er verandert best veel als je naar de middelbare school gaat. Je krijgt bijvoorbeeld veel meer vakken dan op de basisschool en bij ieder vak hoort weer een andere docent. Iedere les duurt 50 minuten en tussen de lessen loop je van het ene naar het andere lokaal. In dit filmpje nemen Nisha en Angie en hun klasgenootjes je een dagje mee.

Ben je daarna nieuwsgierig geworden en zou je zelf wel eens een keer willen ervaren hoe het is om les te krijgen op onze school? Schrijf je dan in voor een van onze meeloopmiddagen.

Thuis op Theresia

Iedereen mag en kan meedoen op het Theresialyceum. Samen zorgen we ervoor dat jij je talenten maximaal kunt benutten. In dit filmpje vertellen leerlingen, ouders en docenten daarover.

Thuis op Theresia:

• met een mentor die begrijpt wat jij bedoelt
  • omdat we er samen voor zorgen dat leren leuk is
  • omdat je meer mag doen als je dat durft
  • omdat je een steuntje in de rug krijgt als het nodig is
  • omdat je hier jezelf kunt en mag zijn