Themamiddag groep 7

Theresia’s Themamiddag groep 7

Zit jij in groep 7 en ben jij ook zo nieuwsgierig naar onze school? Dan ben je hier op de juiste plek! Speciaal voor leerlingen uit groep 7 organiseren wij Theresia’s Themamiddag.

Wat kun je verwachten? Een kijkje in onze school: het Theresialyceum, enthousiaste docenten die jou graag nieuwe dingen leren én uitdagende en leuke opdrachten binnen het thema van jouw eigen keuze.

Dit wil jij toch ook? Schrijf je snel in voor één van de thema’s en kom sfeerproeven op het Theresialyceum!

 

Wat kun je gaan doen deze middag!

Na een centrale opening ga je via een rondje door de school naar het themalokaal. Daar zullen verschillende docenten je aan de slag zetten met uitdagende opdrachten binnen het thema. Uit welke thema’s kun je kiezen?

Je gaat tijdens deze lessen een flinke portie hersengymnastiek doen en je gaat ervaren hoe leuk het gymnasium is. Van wie is de natuur? Waar komen onze ideeën over de wereld vandaan? Je merkt het niet altijd, maar we horen of zien bijna dagelijks wel iets dat te maken heeft met de Griekse en/of Latijnse taal en cultuur.

 Je gaat tijdens deze workshop op de computer een ontwerp maken op basis van je voorletter en na het uitsnijden met de lasersnijder ga je het helemaal leuk pimpen met verschillende materialen. 

Bij ons op school hebben we super mooie sportfaciliteiten, zowel binnen als buiten! Kom jij samen met ons actief ontdekken welke mogelijkheden er zijn? Een toernooi, een turnles, verspringen in de atletiekbak, nieuwe sporten ontdekken en samenwerkingsvormen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Vind jij leuk om dingen te ontdekken en zelf te onderzoeken. Dan zijn de vakken biologie en scheikunde echt iets voor jou!  Tijdens deze middag ga je zelf op onderzoek uit. 

 

Praktische informatie

Datum: woensdag 7 juni

Tijd: 14.30u – 16.15u

Locatie: Theresialyceum

Informatie: in de week voorafgaand aan Theresia’s Themamiddag ontvang je mail meer informatie.

Er is plek voor 100 leerlingen tijdens deze themamiddag. Zorg dat je erbij bent!

Heb je nog vragen? Stuur dan een e-mail naar brugklas@theresialyceum.nl

We zien je graag op 7 juni.

 

* Je ontvangt een bevestiging via de mail van brugklas@theresialyceum.nl.
Let op deze kan in sommige gevallen in de SPAM/ongewenste mailbox terecht komen.

 

 

 Popup livestream