Fijne vakantie
10 juli 2020

Verdrietig nieuws

16 juli 2020

De familie van Marlinde heeft een online condoleanceregister (klik hier) opengesteld en geeft iedereen de gelegenheid zijn of haar gevoelens hierin te delen.

14 juli 2020

Afgelopen maandag kregen wij het verschrikkelijke bericht dat onze lieve collega Marlinde Kevenaar-van Kruijsbergen (37) door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Marlinde was sinds 2007 als docent Nederlands werkzaam op onze school en mocht onlangs nog haar 12,5 jarig jubileum vieren. Naast haar docentschap was zij de drijvende kracht achter onze jaarlijkse traditionele Schrijversdag en de steun en toeverlaat van onze dyslexieleerlingen als dyslexiecoördinator.

Alles wat zij deed voor onze leerlingen, deed zij met passie en een enorme inzet. Haar optimisme en vrolijkheid werkten aanstekelijk, in de klas en daarbuiten. Als collega kon je er niet omheen, Marlinde zorgde niet alleen voor een vrolijke noot, ze was de vrolijke noot.

We kunnen het nieuws van haar overlijden nauwelijks bevatten en gaan haar erg missen. Onze gedachten zijn bij haar echtgenoot Wouter en hun kinderen Marnouk en Ferlijn.

C. Zweers-van Toer – rector

sbo